Аз си поръчах подсилени носачи не от БГ за мойта 156 стана вече 15000 км никви грижи, нито скърцат нито хлопат, явно доста буклуци се продават в БГ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцане от носачи на Алфа 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеЗа 147 не мога да кажа нищо, но една кола не е само окачване.Аз под подръжка имах предвит по скоро от към двигател.Иначе за окачване не е много уместно сравнението 156/А3 защото едната возия е коренно различна от другата.И продължавам да си мисля е че живота на едно окачване без значение неговия тип, е способноста на шофьора да заобикаля дупките
И по твоята логика - една кола не е само ангренаж
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеНе разбирам само защо да не отиде човек до Италия,ако същите коли са и по нашенските автокъщи.Или ще попаднещ на дарак или на изключение както ти ги нарече.
Накратко - ако избираш колата тук, ще имаш възможността да избираш от доста повече екземпляри, събрани на едно място и приблизително на същата цена.
Когато аз имах неблагоразумието да отида дотам за да си купя кола, от предварително уговорени 10 - 15 екземпляра, намясто се оказа, че практически мога да избирам между 2.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Колега @novice Инголщат е поредния прехвален немски автомобил особено А3 некараш Audi но подържаш Ауди няма го комфорта.Майстори неслушай тях ги интересува да им паднеш в ръчичките и хубавият марж на немските части.Всички ходят в сервиза и както е казал колегата в 2-рият пост.Хората си купуват алфи защото им харесват и другото е без значение трябва да ти доставя удоволствие това е...BMW били много здравино като го вкараш в сервиза боли доста повече дори само за масла и филтри.
Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 11:48.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение20 000км. горе долу толкоз изкарва окачването с нови части от магазините.
И почва да потропва.
Тия дето слагали носачи и карали по 50-100 000км .... на новобранките да ги разправят.
Comment
-
Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщениеКолега @novice Инголщат е поредния прехвален немски автомобил особено А3 некараш Audi но подържаш Ауди няма го комфорта.Майстори неслушай тях ги интересува да им паднеш в ръчичките и хубавият марж на немските части.Всички ходят в сервиза и както е казал колегата в 2-рият пост.Хората си купуват алфи защото им харесват и другото е без значение трябва да ти доставя удоволствие това е...BMW били много здравино като го вкараш в сервиза боли доста повече дори само за масла и филтри.
Comment
-
Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщениеКолега @novice Инголщат е поредния прехвален немски автомобил особено А3 некараш Audi но подържаш Ауди няма го комфорта.Майстори неслушай тях ги интересува да им паднеш в ръчичките и хубавият марж на немските части.Всички ходят в сервиза и както е казал колегата в 2-рият пост.Хората си купуват алфи защото им харесват и другото е без значение трябва да ти доставя удоволствие това е...BMW били много здравино като го вкараш в сервиза боли доста повече дори само за масла и филтри.
Алфите спрямо Бимата от към двигател са много по капризни от към подръжка.По лични наблюдения Алфата трябва да се кара само със качествени масла,и е доста сензитивна от към марки и качество.Сипиш ли и среден клас масло,веднага си показва рогата,ами не само рогата а и копитатаДо колкото бимата е като красива мацка от бедната махала,може с 2,може и с 200.
С ангренажна верига са,там също спестяваш не малко пари от към подръжка.Филтрите за Е36 ми излизаха на едни пари сравнение със 156
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеПо лични наблюдения Алфата трябва да се кара само със качествени масла,и е доста сензитивна от към марки и качество.Сипиш ли и среден клас масло,веднага си показва рогата,ами не само рогата а и копитата)
Съгласен съм че е капризна откъм качество на маслото, но не и че "средния" клас масло е нежелателно......щото има истински средни класове масло, има и ментеливи високи класове....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщениеТе и вериги се разпъват от качествени масла.....приемр за ментеливо висок клас е Castrol 5w40 EDGE 75% минерално масълце
Колега нормално.....и ти да ядеш само полуфабрикати и ти ще бъдеш след някоя година за основен ремонтSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Темата е за Скърцане от/на /носачи на Алфа 147 не за видове масла и кой каква кола кара ! А за кученцетоОгиитаткоДоги със сигурност знам ,че не кара Алфа е може и да греша...нищо лично !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеА за кученцетоОгиитаткоДоги със сигурност знам ,че не кара Алфа е може и да греша...нищо лично !
Карах, карах колега 156Ама вече не карам, поради неприятни обстоятелства ми се наложи да се разделя с нея
Поздрави!SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Колеги, стига суха теория, хайде да си поговорим с факти:
http://www.autopower.bg/%D0%BD%D0%BE...i-d525c20.htmlHennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Последно не разбрах, със силиконова грес ли се мажат тампоните или с морска? Или е едно и също?
Някой да даде сервиз в София за предпокупна диагностика моля! Подемник за проверка отдолу и компютърен специалист за проверка на компютъра - да ни допуснат и ние с моя човек да я голедаме отдолу ще е добре. Къде си правите колите, хора?! Знам, че българинът си прави повечето неща сам, но все някъде имате доверен сервиз за Алфата си? И ако работи и след 18ч. ще е супер!Last edited by novice; d.m.y г., 21:29.За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...
Comment
Comment